Het succes verhaal van Kitty

kitty

Meet Kitty! Kitty is 2 maanden geleden begonnen met trainen bij PT Powerbody en heeft een Extreem uitdagend doel! Als hoofddoel wilt ze de Elbroes (5642m de hoogste berg van Europa) beklimmen en er van af paragliden! Dit is in augustus. Als sub doel wilt zij graag haar vet% van 30,5% naar 20% brengen.

Ze heeft zichzelf hiervoor 6 maanden de tijd gegeven.

Dit zijn uitdagende doelen opzich maar wat het nog uitdagender maakt is dat zij in 2015 haar rug gebroken heeft.

Begin januari mocht ze eindelijk weer zonder fysio begeleiding trainen en heeft er voor gekozen om 3x per week bij PT Powerbody te komen trainen onder begeleiding.

Eergister hebben wij een meting gedaan na 2 maanden en er zijn SUPER resultaten geboekt!

Van 69KG Naar 66,5KG

Vetpercentage van 30,5% naar 26,3%

18 CM totaal aan omtrek kwijt verdeelt over 10 meetpunten

Van 15 PUSHUPS in 1 minuut naar 32x

Van 32 TRX PULLS in 1 minuut naar 52x

Van 23 SITUPS in 1 minuut naar 47x

And last but not least!

30 burpees op tijd van 4:06,38 NAAR 1:21,13!!!!!!

Kitty ik ben trots op je! Je gaat zeker bij je doel komen.

Veel succes,

Jack Scheers

Nieuwe recensie over Personal Trainer Jack Scheers

recensie

Ik ben begonnen bij PT Powerbody sinds begin dit jaar (4 januari 2016) Jack Scheers als personal trainer. Ik ben begonnen met personal training, omdat ik graag meer inzicht wou krijgen over cardio/kracht training en voeding.
We hadden afgesproken om 2x per week samen te trainen en 2x per week zelfstandig te trainen.
Ik merkte de eerste weken dat het erg zwaar was, omdat mijn lichaam het niet gewend was. Jack gaf mij de motivatie om door te gaan en de workout af te maken. Ik liep vast in voeding, ook daarin werd ik goed geadviseerd en kreeg ik eetschema’s toegestuurd. Ik merkte dat ik lekkerder in mijn vel ging zitten en kreeg meer energie in mijn leven. Ik begon eindelijk na jaren weer goed te ontbijten, omdat ik eindelijk wist wat goed was om te eten, daarin ben ik erg ondersteunt! Ook stond Jack zeker voor mij klaar als ik naar PT kwam en een minder leuke dag had gehad. Hij gaf energie en kracht om door te gaan en een helpende motivatie. Wat ik fijn vond aan zijn lessen was creativiteit, er was zoveel afwisseling geen één les was hetzelfde. Ik merk verschil in mijn lijf en ik zie het ook aan de buiten kant. Ik voel mij comfortabeler en beter in mijn vel! 3 maanden erna hebben we weer een nul-meting gehad en er was zeker verschil dat geeft de boost om door te gaan met sporten.

Willemijn

PT Powerbody heeft naast Eemnes nu ook een locatie in Lelystad

gym1

Van af vandaag 22 februari 2016 heeft PT Powerbody een nieuwe locatie voor Personal Training in Lelystad! De locatie zit op de Vaartweg 39 T in Lelystad (Industriegebied Noordersluis).

gym4

Personal Training is niet gewoon maar wat trainen, zoals op een sportschool. Het gaat veel verder dan dat!

Vandaar de volgende vragen:

Heb jij een doel, maar lukt het niet alleen?
Wil jij je energieker voelen?
Wil jij resultaatgericht trainen?

Met andere woorden: wil je de komende tijd echt investeren in je eigen lichaam?

Neem dan NU contact op voor een gratis Coaching/intake gesprek via contact!

Change your life style and you will change your life!

gym2 ptpowerbody

Probeer niet te denken in moeten maar in WILLEN!

motivatie

Wees altijd eerlijk naar jezelf. De wereld is hard en het leven is niet altijd eerlijk.

Zorg ervoor dat JIJ die persoon bent die realisties is en accepteert dat het niet altijd zo gaat hoe je het graag zou willen zien. Dit is de realiteit.

Je kunt de realiteit zelf beïnvloeden d.m.v je mindset. Denk jij in moeten? Zoals: Ik MOET werken, ik MOET sporten, ik MOET afvallen, ik MOET stoppen met roken. Dan kun je nog wel eens van een koude Kermis thuis komen. Want als iets moet waar je zelf niet voor een volle 100% achter staat dan gaat het ook niet werken.

Er zijn maar 3 dingen die MOETEN. Ademen, Eten & Drinken. De rest kun je zelf beïnvloeden.

Probeer niet te denken in moeten maar in WILLEN. Want achter elk moeten wat je jezelf wijs maakt zit een doel wat je graag wilt.

Stel dat je zegt ik MOET werken want ik MOET geld hebben. Je hoeft niet te werken als je dat niet wilt, maar je werkt voor een bepaald doel. Bijvoorbeeld het onderhouden van je gezin. Een volle koelkast, lekker op vakantie kunnen, die nieuwe auto.

Het draait in het leven allemaal om prioriteiten stellen. Wat vind JIJ belangrijk. Daar gaat het om, niet om wat andere mensen vinden.

Laat je daar dus niet negatief door beïnvloeden, alleen maar positief.

Bij PT Powerbody houden wij ons naast het stukje fysieke begeleiding ook bezig met mindset coaching. Gezien mindset uiterst belangrijk is voor het behalen van doelen.

Heb jij een doelstelling of doelstellingen maar lukt het je niet alleen? Neem dan contact op voor een gratis Coaching gesprek.

Met sportieve groet,
Jack Scheers
PT Powerbody

Commitment is essentieel om je doelen te bereiken

commitment

Ik zeg altijd, wie A zegt moet ook B zeggen. Commitment is belangrijk om doelen te halen. Dit kunnen verschillen doelen zijn, van sport, werk tot binnen een relatie.

Commitment naar jezelf is vooral belangrijk, je kunt iedereen van alles wijsmaken, maar als je het niet doet houd je alleen maar jezelf voor de gek. Gaat het om een Commitment naar iemand anders is het belangrijk dat je deze houd.

Kijk nu eens naar de goede voornemens die iedereen heeft in januari. Sportscholen krijgen flinke aantallen nieuwe leden binnnen, maar hoeveel blijven er ook echt het hele jaar regelmatig trainen? Ik werk zelf ook nog in een sportschool en ik kan je vertellen dat het de 1e 2 maanden erg druk is, maar daarna zwakt het steeds meer af. Je kunt iedereen wijs maken dat je naar de sportschool gaat en goed op je voeding gaat letten. Maar hoeveel van die miljoenen mensen houd die commitment? Een groot deel van de mensen zijn meelopers en om erbij te horen of goed over te komen op een ander sluiten ze zich aan bij de mening van een ander. Dit is niet nodig mensen.

Wees eerlijk naar jezelf, als je niet eerlijk naar jezelf bent kun je ook niet eerlijk zijn naar andere.

#commit #commitment #mindset #ptpowerbody#realtalk #motivatie #motivation #entrepreneur

 

De opening van PT Powerbody in Eemnes is live op Radio 6FM!

kent

Zaterdag 9 januari 2016 is de feestelijke opening van de eerste Personal Training Studio van PT Powerbody in Eemnes. Eignaar Jack Scheers: “Iedereen is welkom om tussen 12.00 uur en 17.00 uur een gezond hapje en een gezond drankje te komen nuttigen en de Personal Training Studio te bewonderen. Het adres is Bramenberg 16 in Eemnes. Kom gezellig langs!”

ptg9

Verslaggever en presentator Kent Hanson van Radio 6FM komt live verslag doen van de opening. Om 16.15 uur is de uitzending live te volgen op 92.0 FM en 105.1 FM of op TV Ziggo kanaal 40. Wereldwijd is de uitzending te volgen via de stream van www.6fm.nl.

Radio 6FM is de radiozender voor Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren. 24 uur per dag, 7 dagen per week lekkere muziek, regionaal nieuws en informatie.

ptp3

Foto’s: Kent Hanson / PT Powerbody

 

 

 

 

PT Powerbody opent 9 januari zijn eigen Personal Training Studio in Eemnes!

jackopening

Iedereen is welkom om zaterdag 9 januari tussen 12:00-17:00 een gezond hapje en een drankje te doen tijdens de opening van de eigen Personal Training Studio van PT Powerbody in Eemnes!

PT Powerbody is gespecialiseerd in het begeleiden van Ondernemers & Topsporters.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

– Ik wil graag trainen maar ik vind het moeilijk om tijd en motivatie te vinden door mijn drukke leven.
– Ik wil mij energieker voelen.
– Ik wil graag lekkerder in mijn vel zitten
– Ik wil beter presteren in mijn sport
– Ik ben al een tijdje aan het trainen maar ik kom niet over een bepaald punt heen.

Daar kan ik verandering in brengen.

Wat vraag ik van jou?

– Een positieve mindset
– Wil om doelen te bereiken
– Discipline

Ik hoop jullie 9 januari te zien.

Met sportieve groet,

Jack Scheers
PT Powerbody
0693059455
www.ptpowerbody.nl
info@ptpowerbody.nl

PT Powerbody op FB