Commitment is essentieel om je doelen te bereiken

commitment

Ik zeg altijd, wie A zegt moet ook B zeggen. Commitment is belangrijk om doelen te halen. Dit kunnen verschillen doelen zijn, van sport, werk tot binnen een relatie.

Commitment naar jezelf is vooral belangrijk, je kunt iedereen van alles wijsmaken, maar als je het niet doet houd je alleen maar jezelf voor de gek. Gaat het om een Commitment naar iemand anders is het belangrijk dat je deze houd.

Kijk nu eens naar de goede voornemens die iedereen heeft in januari. Sportscholen krijgen flinke aantallen nieuwe leden binnnen, maar hoeveel blijven er ook echt het hele jaar regelmatig trainen? Ik werk zelf ook nog in een sportschool en ik kan je vertellen dat het de 1e 2 maanden erg druk is, maar daarna zwakt het steeds meer af. Je kunt iedereen wijs maken dat je naar de sportschool gaat en goed op je voeding gaat letten. Maar hoeveel van die miljoenen mensen houd die commitment? Een groot deel van de mensen zijn meelopers en om erbij te horen of goed over te komen op een ander sluiten ze zich aan bij de mening van een ander. Dit is niet nodig mensen.

Wees eerlijk naar jezelf, als je niet eerlijk naar jezelf bent kun je ook niet eerlijk zijn naar andere.

#commit #commitment #mindset #ptpowerbody#realtalk #motivatie #motivation #entrepreneur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PT Powerbody op FB