Executive Personal Training via PT Powerbody!

executiveEXECUTIVE PERSONAL TRAINING

Bepaalde executives en topmanagers worden steeds meer aangesproken door de fysieke training, die ook als doel heeft een optimale gezonde balans te creëren tussen werk, privé en persoonlijke ontwikkeling. De keuze voor een Personal Trainer is afhankelijk van de persoonlijke behoefte, persoonlijke interesse en ervaring met sport en bewegen. Sporten kan een bron zijn van positieve energie en een instrument om de belasting van de werkfunctie goed aan te kunnen. PT Jack van PT Powerbody werkt aan het algemeen welzijn van de betrokkene, op maat en individueel niveau. De trainingen worden afgestemd op het fysieke en mentale welzijn en persoonlijke wensen.

PT Jack, die ook Life Style Coach is, geeft Personal Training 1 op 1, aan een duo of aan een small group en heeft zich daarnaast toegelegd op het coachen en begeleiden van executives. PT Jack speelt zelf topsport bij het Nederlandse American Football Team the Dutch Lions en hij weet hoe het is om onder grote druk te presteren. Hij is onder andere Strength Trainer bij het Nederlands junioren team the Dutch Junior Lions en tevens bij zijn eigen team the Commanders. Daarnaast is PT Jack in het bezit van de zwarte band Kuk Sool Won. Dit is een Koreaanse vechtsport, waarbij kracht, concentratie en beheersing onontbeerlijk is. PT Jack combineert het fysieke met het mentale met als doelstelling om alles in balans te brengen of te houden. Daar ligt de behoefte van een druk bezette executive, want de executive presteert het beste onder hoge druk als alles in balans is.

executive

Executive Personal Training is maatwerk. In overleg met de executive wordt afgesproken welke doelstellingen gehaald dienen te worden en waar en wanneer de Personal Training sessies plaats gaan vinden. Het bedrijf kan hierin betrokken worden.

In ontwikkeling bij PT Powerbody is een tijdelijke Personal Training voor executives, die elk jaar een medische keuring dienen te ondergaan. Enkele maanden, voordat de executive deze medische keuring dient te ondergaan, neemt PT Jack een aantal onderwerpen van deze keuring door en overlegt met de betrokken executive of een plan van aanpak nodig is om t.z.t. de medische keuring zonder probleem te kunnen gaan halen.

Hebt u vragen over Executive Personal Training, dan kunt u direct reageren via ons reactieformulier. Link naar reactieformulier.

Kijk hier naar al onze video’s.

executivefemale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PT Powerbody op FB