Nieuws van Body-Life, partner van PT Powerbody!

pic_home

Per 1 september zal Body-Life massages een nieuwe locatie betrekken in Laren (NH). Body-Life massages zal per 1 september een nieuwe locatie betrekken aan de Leemzeulder 31 in Laren. In dit monumentale pand, gelegen op een schitterende locatie aan de bosrand, bevinden zich meerdere bedrijven, die zich bezig houden met het verlenen van zorg. Body-Life massages is dan ook zeer verheugd hiervan deel uit te mogen maken.

Onze voedingscoach en tevens lifestyle-coach Ingrid Grutters versterkt ons team. Zij heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de atletiek (Europees kampioen en wereldkampioen bij de masters). Op voedingsgebied is ze expert en ervaringsdeskundige op het gebied van glutenvrije voeding.

Ook is Jack Scheers ons team komen versterken. Jack is een jonge en dynamische Personal Trainer, die ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat heeft neergezet. Zo traint hij vele prominente personen in en rondom Lelystad. Jack zal in ‘t Gooi trainingen verzorgen aan huis, in de buitenlucht en binnen de PT ruimte aan de Leemzeulder 31 te Laren. De trainingen zijn van hoge kwaliteit en zeer goed betaalbaar.

Kijk hier naar onze video’s voor een eerste indruk bij PT Powerbody!

Heb je vragen, dan kun je direct reageren via ons reactieformulier. Link naar reactieformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PT Powerbody op FB