Prachtige recensie over Personal Trainer Jack Scheers

 

jackfoto3

Zo… Een recensie schrijven. Niet iets wat ik dagelijks doe, maar wel leuk om eens wat te schrijven over je ervaringen en anderen daarmee te inspireren of te waarschuwen.

De afgelopen vier maanden heb ik personal training gehad van PT Powerbody a.k.a. Jack Scheers. Ik kan nu een heel slijmerig verhaal ophangen over hoe geweldig Jack is, maar aangezien mij dat geen gratis PT oplevert doe ik dat niet.
Oké, nu even serieus.
Personal trainers komen tegenwoordig met bosjes tegelijk. Iedereen kan een cursus o.i.d. doen en zich personal trainer noemen. Er zijn goede en minder goede en hoe weet je nu welke je moet kiezen? Vier jaar geleden ben ik begonnen met intensief trainen omdat ik mijn lijf en levenstijl zat was. Eerst zelf daarna met personal training.
Ik heb al een aantal verschillende trainers gehad en train zelf thuis ook nog. Heb ik dan verstand van wie een goede pt is en wie niet? Nee… Kun je daar verstand van hebben? Nee.. Dat denk ik niet. Personal training ga je doen omdat je hulp nodig hebt, hulp om sterker te worden, conditie te verbeteren, af te vallen, op alle fronten of één onderdeel.. Een pt kan je daarin ondersteunen en begeleiden. Ik had pt omdat ik op alle fronten wilde ontwikkelen en groeien.
Even terug naar goed of niet goed..
Hoe kies je een pt? Wat mij betreft op gevoel. Zoals ik al zei heb ik er al een paar versleten en kom ik ook zeker bij allemaal wel weer een keer terug.
Wat ik verwacht van mijn personal trainer: kennis van zaken, welke oefeningen je waarvoor doet, hoe je het uitvoert en hoe je aan verbetering kan werken. Maar ook van voeding. Een gezonde levensstijl is niet alleen bewegen. Het is een combinatie van alles. Voeding, sport, ontspanning en voldoende slaap.
Ik verwacht ook dat ik gestimuleerd word om meer uit mezelf te halen dan ik denk te hebben. Net even dat extraatje om een kg extra te tillen, een km harder te lopen en die ene reep chocola toch maar niet op te eten.
Uiteindelijk is het voor mij het belangrijkste dat ik een klik voel. Dat ik met plezier naar de sessies ga en met voldoening weer thuis kom.
Nu even over PT Powerbody, begin van de zomer zag ik deze pagina op fb voorbij komen. Ik kende Jack al uit de sportschool en was verrast dat hij voor zichzelf was begonnen. Super knap en stoer! En een hele uitdaging in deze tijd, want je moet er toch uitspringen om klanten te werven aangezien er zoveel pt’s zijn. Ik was net een paar maanden aan het klieren geweest met mijn levensstijl en moest echt weer even aan de bak. Ik besloot PT Powerbody een berichtje te sturen om te vragen hoe en wat. Het werd een gezellig gesprek en voor ik het wist zat Jack bij mij op de bank voor een intake.
Waarom ik besloot voor Jack te kiezen?:
1) Jack is jong, vol energie, net gestart, up-to-date wat betreft kennis over voeding en bewegen en gewoon een goeie gast.
2) Jack stimuleert en motiveert en zorgt dat je net dat beetje extra geeft waarvan je denkt het eigenlijk niet te kunnen.
3) Jack geeft training op de sportschool, hij heeft een eigen ruimte in Eemnes én komt aan huis als je dat beter uitkomt. Vooral dit laatste was voor mij belangrijk.

Na vier maanden pt van Jack ben ik gewicht verloren, mijn vetpercentage is gedaald, centimeters omvang kwijt en ik zit lekkerder in mijn vel. En mijn conditie en kracht zijn aanzienlijk verbeterd!
Helaas moet ik stoppen met pt vanwege privé toestanden, en moet ik weer zelf aan de slag.

Ik vind Jack een prettige personal trainer, hij houdt mijn voortgang bij en het is ook nog eens gezellig.

Kiezen voor pt van PT Powerbody? Ik zou het zo weer doen.
Voor iedereen die de keuze wil maken: zorg dat het goed voelt en dat je er vertrouwen in hebt dat Jack je kan helpen. Ik weet dat hij het kan, maar vergeet niet:
Een goede pt is stap één, je moet echt ZELF aan de slag om resultaat te boeken!

Jack, dank je wel voor alles! Je bent een topper! Ik geef je 4 van de 5 sterren omdat niemand perfect is keep up the good work!

Melissa Smit

pteemnes

PT Powerbody is gevestigd aan de Bramenberg 26 in Eemnes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PT Powerbody op FB