Probeer niet te denken in moeten maar in WILLEN!

motivatie

Wees altijd eerlijk naar jezelf. De wereld is hard en het leven is niet altijd eerlijk.

Zorg ervoor dat JIJ die persoon bent die realisties is en accepteert dat het niet altijd zo gaat hoe je het graag zou willen zien. Dit is de realiteit.

Je kunt de realiteit zelf beïnvloeden d.m.v je mindset. Denk jij in moeten? Zoals: Ik MOET werken, ik MOET sporten, ik MOET afvallen, ik MOET stoppen met roken. Dan kun je nog wel eens van een koude Kermis thuis komen. Want als iets moet waar je zelf niet voor een volle 100% achter staat dan gaat het ook niet werken.

Er zijn maar 3 dingen die MOETEN. Ademen, Eten & Drinken. De rest kun je zelf beïnvloeden.

Probeer niet te denken in moeten maar in WILLEN. Want achter elk moeten wat je jezelf wijs maakt zit een doel wat je graag wilt.

Stel dat je zegt ik MOET werken want ik MOET geld hebben. Je hoeft niet te werken als je dat niet wilt, maar je werkt voor een bepaald doel. Bijvoorbeeld het onderhouden van je gezin. Een volle koelkast, lekker op vakantie kunnen, die nieuwe auto.

Het draait in het leven allemaal om prioriteiten stellen. Wat vind JIJ belangrijk. Daar gaat het om, niet om wat andere mensen vinden.

Laat je daar dus niet negatief door beïnvloeden, alleen maar positief.

Bij PT Powerbody houden wij ons naast het stukje fysieke begeleiding ook bezig met mindset coaching. Gezien mindset uiterst belangrijk is voor het behalen van doelen.

Heb jij een doelstelling of doelstellingen maar lukt het je niet alleen? Neem dan contact op voor een gratis Coaching gesprek.

Met sportieve groet,
Jack Scheers
PT Powerbody

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PT Powerbody op FB