PT Powerbody heeft nieuwe PT Studio in Eemnes!

p3

Met trots presenteer ik jullie mijn nieuwe PT Studio aan de Bramenberg 26 in Eemnes!

PT Powerbody gaat uit van twee doelgroepen bij Personal Training. Dit zijn:

Ondernemers / onderneemsters
Topsporters / topsportsters

Ondernemen is al een sport op zich. Als ondernemer ben je al 24 uur per dag 7 dagen in de week bezig met je bedrijf. Omdat je een druk en onregelmatig leven hebt, is het belangrijk om je zelf in goede conditie te houden. Maar zeker ook je voeding speelt daar een belangrijke rol in.

PT Powerbody helpt u om dit allemaal in balans te houden. Door diverse soorten trainingen te geven aan u persoonlijk en samen met u te kijken naar de juiste voeding. Deze combinatie zorgt er voor dat u fit en gezond blijft. Hierdoor kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week bezig zijn met uw passie.

Omdat wij ons aan de ondernemer aanpassen, kunt u ons 24 uur per dag bereiken voor advies. Wij proberen voor de trainingen zoveel mogelijk rekening te houden met uw drukke schema.

Veel ondernemers en onderneemsters spelen golf. Diverse van onze klanten merken dat ze veel meer geconcentreerder zijn en veel meer conditie hebben als ze golf spelen, nadat ze Personal Training hebben gehad. Hun golfprestatie bleek enorm verbeterd te zijn!

Meldt u nu aan voor een gratis intakegesprek via ons reactieformulier op www.ptpowerbody.nl!

Topsporters / topsportsters

Als topatleet is het belangrijk dat er naast de beoefende sport ook aan het lichaam gewerkt wordt. Jack Scheers van PT Powerbody is zelf topatleet binnen American Football, een sport waar alle fundamenten van het lichaam erg belangrijk zijn. Hij weet als geen ander hoe het is om te vechten voor een doel en is gespecialiseerd in sport specifieke training.

Jack Scheers: “Ik wil graag mijn kennis en ervaring overbrengen op andere atleten die de top willen bereiken’’.

Ben jij een top atleet of een beginnende atleet die de top wilt bereiken? Neem dan nu contact op via ons reactieformulier op www.ptpowerbody.nl!

ptj7

ptj6

ptj8

ptj5

ptj9

ptj1

ptj2

ptj4

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PT Powerbody op FB