Alex van de Bilt… de masseur van de Sterren!

samenwerkingAlex van de Bilt… de masseur van de Sterren! Vivian Reijs zegt: “Wat een genot is dat toch, een goede massage!!  Daar kan ik zo intens van genieten. Oké, ook door je eigen man gemasseerd worden is al een feest, maar als de geweldige masseur Alex je masseert, weet je echt niet wat je meemaakt.”

Alex heeft zij jaren geleden ontmoet, omdat ze last had van haar nek na een val bij het televisieprogramma Sterren Dansen op het IJs. Toevallig kwam zij in contact met hem en zij is daar nog steeds dankbaar voor.

Na een paar behandelingen was ze van de pijn in haar nek af.  Sindsdien is het balletje gaan rollen voor Alex.  Inmiddels mag Alex zanger Marco Borsato, zijn vrouw Leontine, componist John Ewbank, Kelly Weekers (miss Holland), Winston en Renate Gerschtanowitz (tv presentatoren) en vele andere bekende Nederlanders ook tot zijn klantenkring rekenen. Of het nu gaat om een ontspannende massage, een anti cellulites massage, een sederende massage, klachtenbehandelingen of massages op de werkvloer; Alex doet het allemaal!

Naast het geven van heerlijke ontspannende massages kan men ook via Alex terecht voor Personal Training. Personal Trainer Jack Scheers werkt samen via Body-Life in Laren waar ze werken vanuit een fraaie ruimte op de Leemzeulder 31.

Kijk voor meer informatie op www.body-life.nl en neem contact met Alex op voor een heerlijke ontspannende massage!

Kijk hier naar al onze video’s.

Heb je vragen, dan kun je direct reageren via ons reactieformulier. Link naar reactieformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PT Powerbody op FB