Een dieet combineer je met sport!

beste-dieet

Een dieet staat meestal voor een methode waarmee je kunt afvallen. Er zijn ook andere diëten, zoals een zoutarm dieet. Het wonderdieet om af te vallen bestaat niet.
Van veel soorten diëten kun je inderdaad afvallen, maar dat is vaak tijdelijk en bovendien is er kans dat je door dat dieet te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt.

Een dieet is een methode waarmee je kunt afvallen. Voorbeelden van diëten zijn:

Atkins
Bloedgroepdieet
Broodwisseldieet
Carr-methode
Detox-dieet
Dr. Frank-dieet
Immogenics
Leven Lang fit
Montignac
Sapkuren
Sonja Bakker
South Beach-dieet
Voedselzandloper

Het wonderdieet zit hier niet tussen. De verschillende diëten kunnen weliswaar (tijdelijk) gewichtsverlies opleveren, toch is er op elk dieet wel iets aan te merken. Het ene bevat te weinig calorieën, het andere bevat te weinig van één of meer voedingsstoffen.
Met een dieet kun je afvallen en daarmee overgewicht verminderen. Tegelijkertijd neemt dan het risico op chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten af. Daarnaast is het belangrijk dat het dieet voldoende groente en fruit bevat: daar zitten meer onmisbare stoffen in dan alleen vitamines en mineralen.

Om echt resultaat te gaan opbouwen, is een dieet alleen niet voldoende. Een gebalanceerd dieet in combinatie met voldoende beweging geeft het beste resultaat. Vraag PT Jack naar de mogelijkheden, want hij kan jou informeren wat het beste bij jou past!

Kijk hier naar onze video’s.

Reageer voor meer informatie via onze website of via ons reactieformulier. Link naar reactieformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PT Powerbody op FB