Een Personal Trainer is geen fitness-instructeur!

ptpowerbodyEen Personal Trainer is geen fitness-instructeur, zoals je die tegenkomt bij een fitness centrum. Een Personal Trainer gaat veel verder, want het woord Personal geeft al de bedoeling aan. Persoonlijke training, hetgeen een Personal Trainer doet, gaat veel verder dan alleen bezig zijn met fitness training. Bij een PT krijg je eerst een uitgebreid intakegesprek, waarbij de klant vertelt wat zijn of haar wensen zijn en waarbij de PT vele vragen stelt over de life style van de klant, eventuele oude of huidige blessures, het hoe en waarom van de doelstellingen, de motivatie van de klant, de huidige conditie, eet- en drinkgewoontes, sportverleden en dergelijke. Een nulmeting kan ook onderdeel uitmaken van het intakegesprek. De PT wil een heel goed inzicht hebben in de klant en zijn of haar situatie en zijn of haar doelstellingen om een op maat gesneden traject te kunnen maken.

Na het intakegesprek gaat de PT het op maat gesneden traject in kaart brengen en doornemen met de klant. De klant en de PT gaan dan samen aan het persoonlijke traject van de klant werken en doet dit 1 op 1. Niemand anders is daarbij aanwezig. Het gaat om persoonlijke training. De klant krijgt daardoor alle aandacht en heeft altijd met dezelfde persoon te maken, namelijk zijn of haar eigen Personal Trainer. Dat levert uiteindelijk het beste resultaat op, want jouw eigen PT weet alles over je en kan bijsturen wanneer dat nodig is.

Een vakkundige Personal Trainer, zoals PT Jack Scheers van PT Powerbody, houdt zich niet alleen bezig met het trainen van de klant, maar ook met het adviseren op het gebied van het eten van gezonde voeding en het drinken van gezonde dranken. Zonder gezonde voeding en dranken haal je nooit het gewenste resultaat. PT Jack heeft hier uitgebreide kennis over en zal in het traject ook het eten van gezonde voeding en het drinken van gezonde dranken opnemen. Niet alleen heb je de juiste energie nodig tijdens het trainen, maar ook moet je daarna herstellen en daar is ook een afgestemd eet- en voedingspatroon voor nodig.

Bij PT Powerbody werkt PT Jack graag 1 op 1, maar PT Jack werkt ook graag met duo’s en in overleg met een small group.

Een Personal Trainer is geen fitness-instructeur. Zoals u heeft kunnen lezen, gaat het veel verder. Indien u geïnteresseerd bent geraakt en graag getraind wil worden door een Personal Trainer, dan kunt u contact met PT Jack opnemen via het reactieformulier.

Kijk hier naar al onze video’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PT Powerbody op FB