Krachttraining kan op verschillende manieren!

krachttraining

We hebben om te beginnen vijf krachttraining schema’s gemaakt op maat. Veel mensen beginnen thuis met trainen en een ritje naar de sportschool zit er voor hen niet in. Daarom hebben we een krachttraining schema voor thuis, die je goed kunt uitvoeren met alleen een set halters. Die kun je aanschaffen op het internet of in elke degelijke sportwinkel kopen. We raden je aan een hoog aantal kilo´s aan gewichten te halen, zodat je voorbereid en gemotiveerd aan het trainen begint.

Trainen op de sportschool, beginners en gevorderden.

Verder hebben we nog twee schema’s waarbij je wél in de sportschool moet zijn, één voor beginners en één voor gevorderden. Deze full-body krachttraining schema’s zullen je helpen je lichaam te versterken en je spieren optimaal te laten groeien. Wij kiezen hiervoor omdat dit over het algemeen het beste werkt. Bij veel mensen is het zo dat de spieren zodanig herstellen, dat het geen zin heeft om een schema op te splitsen.

Massa trainen met onze spiermassa schema.

Daarnaast hebben we een krachttraining schema voor het opbouwen van spiermassa. Dit is een krachtige training specifiek voor mensen die snel willen groeien en daarbij ook echt ervoor gaan. Hierbij raden we aan om goed te letten op je voeding en ook supplementen te nemen. Mensen die spiermassa willen kweken moeten veel koolhydraten en eiwitten krijgen en ook veel drinken.

Afvallen met behulp van krachttraining.

Wil je liever afvallen? Met onze krachttraining schema afvallen versterk je jouw lichaam en spieren en werk je ook al het resterende vet van je lichaam af. Deze schema is specifiek gemaakt voor mensen die liever een paar kilo’s minder willen wegen en willen weten hoe dit te combineren met krachttraining. Hierbij is het vitaal dat je naast het krachttrainen veel werkt aan cardio en zéér goed let op wat je eet én hoeveel je eet. Eten is namelijk het nummer één belangrijkste factor in het verliezen van de vetrolletjes op je buik!

Kijk hier naar onze video’s.

Reageer voor meer informatie via onze website of via ons reactieformulier. Link naar reactieformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PT Powerbody op FB