PT Powerbody is ook gevestigd in ’t Gooi!

PT Powerbody 't GooiPT Powerbody wordt geleid door oprichter en eigenaar Jack Scheers. Jack vertelt: ”Ik ben een zeer gedreven PT/LSC (Personal Trainer/Life Style Coach) in ’t Gooi, die vooral geïnteresseerd is in het realiseren van de wensen van mijn klanten inzake het verbeteren van hun lichamelijke en hun mentale gezondheid en het positief beïnvloeden van iemands Life Style. Ik kan deze wensen realiseren, omdat ik een flinke ervaring heb opgebouwd op sportgebied en Life Style Coaching.

Op jonge leeftijd was ik al geïnteresseerd in sport. Ik heb tot aan mijn 13de diverse sporten beoefend, maar vanaf mijn 13de ben ik 2 sporten intensief blijven doen en dat zijn American Football en Kuk Sool Won, een Koreaanse krijgskunst. Ik heb in April 2012 mijn zwarte band (1e DAN) gehaald bij Kuk Sool Won. Sinds mijn 15de speel ik bij het Nederlands American Football Team the Dutch Junior Lions waarmee ik diverse buitenlandse toernooien heb gespeeld en de laatste 2 jaar aanvoerder van het team was. Gezien ik nu te oud ben voor het team heb ik besloten om als Strenght & Conditioning Coach verder te gaan met dit team. Daarnaast speel ik al jaren bij het American Football Team de Lelystad Commanders als Linebacker & Defensive End.

Gezien American Football een full contact sport is, waarbij het beste gepresteerd wordt wanneer de Power & Snelheid in het lichaam optimaal is en Kuk Sool Won een sport is, waar explosiviteit, lenigheid en wendbaar een grote rol spelen, belandde ik als snel in de sportschool. Ik trainde fanatiek en merkte ook dat het voordelen gaf in mijn eigen sporten. Ik werd krachtiger, sneller, wendbaarder, leniger en kreeg een betere conditie. Dit allemaal resulteerde in het hoogst haalbare niveau in American Football en verschillende gouden medailles tijdens toernooien van Kuk Sool Won. Ik voelde mij tijdens het trainen zo in mijn element en na het zien van al de resultaten wist ik dat het mijn roeping is om mensen dat zelfde gevoel te laten beleven d.m.v het trainen en coachen op het gebied van kracht, conditie en Life Style.”

Mijn motto is dan ook: PT Powerbody, Personal Training met een missie!

Kijk hier naar onze video’s.

Heb je vragen, dan kun je reageren via ons reactieformulier. Link naar reactieformulier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PT Powerbody op FB