Wil je ook een beter figuur?

Female-Body-Shape

Ben je te dik of te dun? Of voel je je te dik of te dun? Dat zijn twee verschillende dingen. Als je echt te dik of te dun bent, heeft dat risico’s voor je gezondheid. Maar het kan ook vooral in je hoofd zitten. Hoe zit het met jouw figuur?

Veel jongeren voelen zich lelijk, omdat ze in hun ogen niet voldoen aan ‘het ideale gewicht’. Maar wat is nou dat ideale gewicht? Een gezond gewicht is een gewicht dat past bij je lengte en je leeftijd. Wil je weten of jouw gewicht gezond is? Bereken dan eens je BMI.

Misschien is het beter om tevreden te zijn met je uiterlijk. Want ieder mens is speciaal en uniek. En ben je toch iets te dik? Eet gezond en beweeg voldoende. Ga bijvoorbeeld lekker naar de sportschool. Daar krijg je een mooi en gezond lichaam van. Ben je iets te dun? Zorg dat je voldoende en gezond eet.

Goede voeding bevat vitaminen, mineralen, eiwitten, vocht, vetten, koolhydraten en vezels. Daarmee houd je de motor van je lichaam draaiende. Dat heb je nodig om te groeien, voor je spijsvertering en om weerstand te hebben tegen ziekten. Wat (on)gezonde voeding precies met je doet?

Wil je weten of jouw life style wel de juiste is qua gezond leven ga dan eens met PT Jack praten. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en zal je veel kennis over jezelf opleveren.

Kijk hier naar onze video’s.

Reageer voor meer informatie via onze website of via ons reactieformulier. Link naar reactieformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PT Powerbody op FB