PT Powerbody heeft diverse mogelijkheden voor Personal Training. Dit kan 1 op 1, DUO of in een groep van 4 personen. Elke mogelijkheid heeft een uitgangspunt en een doel. U kunt zelf kijken welk uitgangspunt je hebt en welk doel daarbij past. Daarnaast is alles met PT Powerbody bespreekbaar en kunnen wij aangepaste mogelijkheden voor u realiseren.

U krijgt altijd een gratis intakegesprek. Dit is een kennismakingsgesprek, waarbij wij gaan kijken of er een juiste klik is, waar je tegenaan aan loopt, wat je wilt bereiken en onze werkwijze zal uitgelegd worden. Onze werkwijze is volledig gericht op de door uw te behalen doelen.
In overleg wordt een gepaste locatie uitgekozen. Dit kan in onze Personal Training Studio in Lelystad zijn of bij de klant thuis, maar ook andere locaties zijn denkbaar.

Ondernemers / onderneemsters

Ondernemen is al een sport op zich. Als ondernemer ben je al 24 uur per dag 7 dagen in de week bezig met je bedrijf. Omdat je een druk en onregelmatig leven hebt, is het belangrijk om je zelf in goede conditie te houden. Maar zeker ook je voeding speelt daar een belangrijke rol in.

PT Powerbody helpt u om dit allemaal in balans te houden. Door diverse soorten trainingen te geven aan u persoonlijk en samen met u te kijken naar de juiste voeding. Deze combinatie zorgt er voor dat u fit en gezond blijft. Hierdoor kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week bezig zijn met uw passie.

Omdat wij ons aan de ondernemer aanpassen, kunt u ons 24 uur per dag bereiken voor advies. Wij proberen voor de trainingen zoveel mogelijk rekening te houden met uw drukke schema.

Verbeter uw sportprestatie door Personal Training

Veel ondernemers en onderneemsters spelen golf, hockey, tennis en dergelijke. Diverse van onze klanten merken dat ze veel meer geconcentreerd zijn en veel meer conditie hebben als ze bijvoorbeeld golf spelen, nadat  ze Personal Training hebben gehad. Hun golfprestatie bleek enorm verbeterd te zijn!

Sporters / sportsters

Als topatleet is het belangrijk dat er naast de beoefende sport ook aan het lichaam gewerkt wordt. Jack Scheers #44 van PT Powerbody is zelf topatleet binnen American Football, een sport waar alle fundamenten van het lichaam erg belangrijk zijn. Hij weet als geen ander hoe het is om te vechten voor een doel en is gespecialiseerd in sport specifieke training.

Jack Scheers: “Ik wil graag mijn kennis en ervaring overbrengen op sporters en sportsters die veel meer uit zichzelf willen halen’’.

Wil jij de krachtigste versie van jezelf worden? Neem dan nu contact met ons op via ons reactieformulier.

Kijk hier naar onze video’s.

Hebt u vragen over ons aanbod of andere vragen, dan kunt u reageren via ons reactieformulier.

Zet doelstellingen neer om resultaat te halen!