PT Powerbody wordt geleid door oprichter en eigenaar Jack Scheers.

Jack is Personal Trainer & Coach bij PT Powerbody, mede-eigenaar bij Progress performance center en eigenaar van de Strongest Version Academy.

Binnen zijn bedrijven liggen de einddoelen dezelfde kant op. Namelijk er voor zorgen dat mensen evolueren naar een krachtiger individu! 

Jack is geboren in Blaricum maar woont het grootste gedeelte van zijn leven in Lelystad. Hij was altijd al sportief en probeerde van alle soorten sporten uit maar bleef rond zijn 14e levensjaar hangen bij 2 sporten. Namelijk American Football & Kuk Sool Won. Deze 2 sporten waren zijn passie en was daar dan ook met volle overgave mee bezig. Hij wilde uitblinken in beide sporten en besloot daarom naar het CIOS te gaan om meer te leren over het menselijk lichaam en hoe hij zichzelf kon ontwikkelen tot een betere atleet. 

Dit lukte want tussen zijn 15e en 18e speelde hij voor het Nederlands team de Dutch Junior Lions & speelt tot op heden nog voor de Dutch Lions. Tevens haalde hij zijn zwarte band en won hij meerdere prijzen met de krijgskunst.

In die periode ontwikkelde hij de wil om mensen ook naar een hoger niveau te tillen omdat hij deze weg zelf ook bewandeld had. Zijn 1e opdracht was het coachen van de Dutch Junior Lions op Kracht & Conditie na zijn doorstroom naar het senioren team. Dit was de start van de reis naar de Strongest Version.

Na het afstuderen aan het CIOS begon zijn reis als personal trainer. Dit is nu ruim 5 jaar geleden. In deze periode heeft hij door de jaren heen samen met zijn compagnon van Progress Dorian van Garderen een professionele trainingslocatie opgezet en veel mensenkennis ontwikkeld. Zijn trajecten zijn door de jaren heen zo ontwikkeld dat hij succes durft te garanderen. 

Interesse in PT Powerbody? Bekijk onze diensten!