Is het tijd om weer terug in shape te komen?

Als jij jezelf de vraag stelt: haal ik echt het beste uit mijzelf? Wat zou dan je antwoord zijn? Heb je het gevoel dat het goed met je gaat of kan het nog wel beter in je leven?

Hoe is je gezondheid? Zit je lekker in je vel? Ben je tevreden met je lichaam? Heb je wel voldoende ontspanning? 

Dit zijn vragen die inzicht geven over je huidig leefpatroon. Als jij het gevoel hebt dat alles goed met je gaat ben ik daar super tevreden mee en zeg ik vooral GA ZO DOOR!

Maar als jij het gevoel hebt dat er nog meer te halen valt lees dan vooral verder!

Beeld je het volgende in. Je wordt wakker, je ben fris, vol energie, je hebt zin in de dag, je doet precies wat je wilt doen en je hebt een leven vol leven. Hoe voelt dat? En komt dat gevoel overeen met je huidige leven?

Ik ben er van overtuigt dat je om een geweldig leven te hebben, je aan jezelf moet blijven werken. Daarom heb ik het volgende traject ontwikkeld.

personal training
personal training lelystad

Wat maakt dit programma anders dan andere smallgroup trajecten?

De coaching! Tijdens de coachsessies gaan wij inhoudelijk kijken naar blokkades die er tot op heden voor gezorgd hebben dat jij jouw doel nog niet hebt bereikt. Verder zorgt dit voor meer inzichten, informatie en acties naast het trainen om het beste uit je investering te halen. Het begint bij mindset en duidelijk weten wat je wilt. Hier wekelijks bewust mee bezig zijn is een must om optimale resultaten te bereiken.

Wat levert het je op?

– Meer energie
– Meer helderheid
– Meer spiermassa
– Minder vet
– Nieuwe inzichten in je leefstijl 
– Meer structuur 
– Betere slaap
– Meer productiviteit
– Kortom een leven vol leven 

Past dit traject bij jou? Neem dan nu contact op voor een gratis coaching sessie!

Interesse in PT Powerbody?