Wil jij het beste uit jezelf halen? En dan bedoel ik echt het beste wat er in zit, de sterkste versie van jezelf zijn?

Als jij jezelf de vraag stelt: haal ik echt het beste uit mijzelf? Wat zou dan je antwoord zijn? Heb je het gevoel dat het goed met je gaat of kan het nog wel beter in je leven?

Hoe is je gezondheid? Zit je lekker in je vel? Ben je tevreden met je lichaam? Heb je wel voldoende ontspanning? 

Dit zijn vragen die inzicht geven over je huidig leefpatroon. Als jij het gevoel hebt dat alles goed met je gaat ben ik daar super tevreden mee en zeg ik vooral GA ZO DOOR!

Maar als jij het gevoel hebt dat er nog meer te halen valt lees dan vooral verder!

Beeld je het volgende in. Je wordt wakker, je bent fris, vol energie, je hebt zin in de dag, je doet precies wat je wilt doen en je hebt een leven vol leven. Hoe voelt dat? En komt dat gevoel overeen met je huidige leven?

Dan is het vernieuwde STRONGEST VERSION programma iets voor jou. 

Dit is een ALL-INN programma van minimaal 12 weken waar de onderstaande elementen zijn samengevoegd om het optimale resultaat te bereiken.

Hoe ziet het traject er uit?

Geef mij 100% en krijg 200% terug.

Je krijgt de real deal, geen bullshit, geen trainer/coach die met je meelult, je krijgt dat gene wat JIJ nodig hebt om je doelen te bereiken, de sterkste versie van jezelf te worden en een passievol bestaan te leven.

Jij bent eigenaar. Je moet van mij niks. De kracht zit in jou. Ik zal die kracht uit jou weten te trekken en sturen richting een gezond, gelukkig en succesvol leven.

Dit alles vindt plaats bij Progress Performance Center. Een 390m2 grote sportclub waar uitsluitend op afspraak getraind kan worden. Dat betekent, geen pottenkijkers en alle ruimte om zonder stress de STRONGEST VERSION te worden!

MINDSET.

Jezelf ontwikkelen op wat voor een manier dan ook begint bij de manier van denken. Je bent wat je denk. Denk jij negatief over jezelf en of focus jij je niet op wat wel goed gaat maar juist wat niet goed gaat. Zal dat een reflectie geven op je huidige leefstijl. Wij gaan hier mee aan de slag. Dit houd in wekelijkse opdrachten en challenges om inzicht te krijgen in huidige gewoontes, zelfliefde en een plan om deze te reprogrammeren tot die van de sterkste versie.

TRAINING. 1op1 of 1 op 2(DUO)

Trainen is natuurlijk essentieel in dit programma. Je lichaam en geest zijn 1. Beide moeten dus getriggerd worden. Het is 1 grote machine die samenwerkt. Wij triggeren naast het lichaam ook de geest tijdens deze trainingen. Geen training is het zelfde. Elke keer doen wij iets anders om het lijf te prikkelen. Ik daag je uit om het beste op jouw eigen niveau op te zoeken. Door dit te doen zul je elke sessie een vorm van overwinning ervaren die ook positief zal werken op je mindset. Daarbij maak ik Schema’s daar waar nodig m.b.t de doelstelling. 

VOEDING.

Gezonde voeding is de basis van een gezond leefpatroon. Wij kijken samen naar het huidige patroon. Je zult bewustwording krijgen over het huidige eetpatroon. Wij kijken dan samen welke aanpassingen wij kunnen maken. Om er voor te zorgen dar wij een plan maken wat voor op de langere termijn haalbaar is. Je hebt er niks aan om in 1 maand 10KG af te vallen. Die komen er namelijk net zo snel weer aan. Ik zal tips en voorbeelden geven om het gewoontepatroon hierin aan te sturen of om te gooien. Een gestructureerd voedingsplan waar nodig.

ONTSPANNING.

Samen kijken wij naar je huidige leefpatroon. Heb je te veel stress? Ga je te laat naar bed? Raak je het overzicht soms kwijt gezien de drukte? Wij gaan samen kijken hoe wij meer rust in je hoofd kunnen creëren voor het beste resultaat. Voldoende ontspanning is essentieel om de sterkste versie te worden.

personal training lelystad

Wat levert het je op?

  • Meer energie
  • Meer helderheid
  • Meer spiermassa
  • Minder vet
  • Nieuwe inzichten in je leefstijl 
  • Meer structuur 
  • Betere slaap
  • Meer productiviteit
  • Kortom een leven vol leven 

Past dit traject bij jou? Neem dan nu contact op voor een gratis coaching sessie!

Interesse in PT Powerbody? Bekijk onze diensten!